Bağlı Olduğu Akademik Birim | Gıda Mühendisliği Bölümü |
---|---|
Ad | Muhammet |
Soyad | ARICI |
Ünvan | Prof. Dr. |
E-posta | muarici@yildiz.edu.tr |
Web Sayfası | http://avesis.yildiz.edu.tr/muarici/ |
Ofis | A-105 |
Ofis Saatleri | 08:00 - 17:00 |
Koordine Ettiği Dersler | GDM2182 Gıda Mikrobiyolojisi GDM3306 Fermentasyon Teknolojisi GDM2314 Bilim ve Teknoloji Tarihi GDM3142 Organik Gıdalar GDM5116 Laktik Asit Bakterileri GDM5111 Gıda Toksikolojisi GDM5117 Mikotoksijenik Küfler Ve Mikotoksinler GDM5112 Gıda Ve Beslenme İlkeleri GDM5000 Yüksek Lisans Tezi GDM6113 İleri Gıda Mikrobiyolojisi GDM6101 Arıcılık Ürünleri GDM6107 Fırıncılık Ürünleri Teknolojisi GDM5002 Dönem Projesi GDM6000 Doktora Tezi GDM1042 Gıda Mühendisliğinde Bilgisayar Uygulamaları GDM1252 Gıda Mühendisliğinde Organik Kimya GDM5122 Gıda Mühendisliğinde Temel Prosesler GDM4183 İşletmede Mesleki Eğitim (Koop) 1 GDM4185 İşletmede Mesleki Eğitim (Koop) 2 GDM4184 İşletmede Mesleki Eğitim (Koop) 3 GDM4186 İşletmede Mesleki Eğitim (Koop) 4 |
Verdiği Dersler | GDM2182 Gıda Mikrobiyolojisi GDM9000 Bitirme Çalışması GDM3111 Gıda Mikrobiyolojisi II GDM3306 Fermentasyon Teknolojisi GDM2314 Bilim ve Teknoloji Tarihi GDM4121 Gıda Mühendisliğinde Tasarım GDM5116 Laktik Asit Bakterileri GDM5111 Gıda Toksikolojisi GDM5117 Mikotoksijenik Küfler Ve Mikotoksinler GDM5112 Gıda Ve Beslenme İlkeleri GDM5000 Yüksek Lisans Tezi GDM6113 İleri Gıda Mikrobiyolojisi GDM6101 Arıcılık Ürünleri GDM5002 Dönem Projesi GDM6000 Doktora Tezi |